Bilde med Ton Zweedijk, Asle Lunde, Hilde Hodne, Waldemar Olsen, Arvid Rune Larsen og Erlend Rød.
Fra venstre: Ton Zweedijk, Asle Lunde, Hilde Hodne, Waldemar Olsen, Arvid Rune Larsen og Erlend Rød.

Stableford sommerturnering

Sommeren glimtet til i dag 20. juni og bød på fint lettskyet golfvær, i ca 15 av 18 hull. Formatet var Stableford med 100% handicap.

I dameklassen deltok fire spillere og det var Hilde Hodne som vant på par og 36 poeng, foran Helene Ness med 35 poeng. Noen poeng var det deretter ned til Sigrig Isberg Klyve og Eva K. Lien på tredje og fjerde.

I herreklassen var det flere spillere som gikk bedre enn sitt par. Flest poeng hadde Asle Lunde med 42, også ett poeng foran Ton Zweedijk med 41 på andre. Tredje plass gikk til Waldemar Olsen som hadde 38 poeng, delt med Hans Wigelius men med lavere handicap avgjørelse.

Vi hadde også en closest to pin konkurranse som Arvid Rune Larsen vant, og en longest drive som Erlend Rød hadde.

Gratulerer til alle vinnerne!

andre Turneringer i 2023

Fra venstre Odd Erik Egge, Sigrid Isberg Klyve og Erik Hagesæther.
3-køller turnering

20 spillere deltok på 3-køllers turnering 18. mai. Etter en litt kald start på dagen blei det etterhvert fine spilleforhold. Formatet var Stableford med 100% hcp over 18 hull, men som navnet tilsier med kun tre køller. På tredje plass kom Erik Hagesæther med 35 poeng. Andre plass gikk til Odd Erik Egge 39 poeng. Vinner blei Sigrid Isberg Klyve som hadde 40 poeng. Gode scorer tross bare tre køller.

...
Jublende golfere.
Fyrsvingen Cup 2023

Årets Fyrsvingen Cup blei en veldig jevn og spennende turnering, spilt over to nydelige maidager den 13.–14. Etter lørdagens runde én og to ledet 4208 Saudasjøen oppgjøret med ett poeng. Ledelsen var utlignet etter runde tre søndag, og ved endt siste runde med individuelle matcher stod til slutt 4200 Sauda igjen med seieren og totalt 10 1/2 mot 9 1/2 poeng. Gratulerer 4200 Sauda!

...
Torjus Hiim Øye og Mathias Bergsbakk
Åpningsturnering 1. mai parturnering

God deltakelse med hele 18 lag på årets åpningsturnering! Siste uka har vært preget av kaldt og til tider vått vårvær, men etter en regnfull formiddag tittet sola frem og gav fine spilleforhold. Det blei spilt Greensome parturnering med Stableford scoring. Tredje plass gikk til Bjørn Håheim/Endre Storli med 36 poeng. Andre plass tok Terje Hodne/Trygve Ramsnes, også 36 poeng men med lavere spillehandicap. Soleklar seier til et av turneringens yngre lag med Torjus Hiim Øye/Mathias Bergsbakk som endte med 41 poeng. Gratulerer til vinnerne!

...
Til toppen