Sadadagane Open
f.v. Odd, Line, Geir, Mats, David og Gunnar

Sadadagane Open

30 spillere deltok på årets Saudadagane Open. Det blei spilt 18 hulls Stableford i nydelig vær og temperatur. Seieren gikk til Gunnar Trettenes med hele 42 poeng! Andre plass tok Geir Åsheim med 39 og tredje gikk til Odd Flokketveit med 37. Gratulerer til vinnerne. Closest to pin konkurransen på hull 9 var det Asbjørn Rød som vant og longest drive på hull 4 hadde Line Amdal og Mats Zweedijk.

Trivelig var det og at en gjeng fra Nordvegen Golfklubb hadde tatt veien inn til Sauda for å prøve banen vår og bli med på dagens turnering.

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.

...
Til toppen