Jan Reidar Jørgensen, Watthana Arsapakdee og Odd Ness Tveit.

Parkettgruppen WestCoastTour 2023

8. juli blei årets fjerde runde i Parkettgruppen WestCoastTour spilt i Sauda. I år hadde vi 22 gjestespillere og 15 lokale i startfeltet. Turneringen spilles med tre klasser i ulike format. A-klassen spiller slagspill brutto (uten tildelte slag), B-klassen spiller slagspill netto (fretrekk for tildelte slag) og C-klassen spiller Stableford (poeng). I tillegg hadde hver klasse en egen «Longest drive» og blandet «Closest to pin» konkurranse.

I A-klassen gikk tredje plass til Geir Olsen (Nordvegen GK) med 67 slag, andre plass til Alf Magne Rørheim (Haugesund GK) 66 slag, og første til Svein Terje Eide (Haugesund GK) 61 slag. Eneste lokale spiller i klassen i år var Terje Hodne som endte på 68.

I B-klassen kom Rune Vinsjevik (Stord GK) på tredje plass med 57 slag. Anders Ingvald Solbrekk (Stavanger og Sauda GK) tok andre plass med 51 slag, mens  Watthana Arsapakdee (Sauda GK) vant klassen, også 51 slag men best siste seks hull.

I C-klassen hevdet damene seg også i år. Lavest hcp avggjorde plassering, så på tredje kom Hilde Hodne (Sauda GK) bak Torunn Nonslid (Stord GK) på andre, begge med 40 poeng. Seieren gikk til Jakob Tjøsvold (Nordvegen GK) med 41 poeng.

Gratulerer til alle vinnerne!

Torunn Nonslid putter på hull 9.
Sigrid Isberg Klyve slår ut på hull 9.
Watthana og Jan Reidar måler opp et forsøk i CTP konkurransen.

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.