Tilskuere på klubbhuset
Ferdigspilte golfere følger med på avslutningshullet fra klubbhuset.

Parkettgruppen WCT 2020 runde 4 i Sauda

48 spillere deltok i runde fire av Parkettgruppen West Coast Tour i Sauda, 14 lokale og resterende fra klubber på Haugalandet. Etter noen regntunge dager slo værgudene til og leverte sol og lettskyet flott spillevær. Det blei spilt tre klasser hvor klasse A spilte slag uten handicap mens B og C spilte med. I klasse A vant Øyvind Fykse Lie (Stord) på +2 slag foran Kato Vangen (Stord) på +6 og Tore Knutsen (Haugesund) på +7 slag. I klasse B gikk seieren til Kåre Løkhammer (Stord) på -2, andre plass til Bjørn Vidar Vågen (Nordvegen) på -1 og tredje til Sigmund Andreassen (Nordvegen) på Par. I klasse C var det Nils Adreas Myhre (Stord) som vant på -6 slag, Bjørn Wannberg (Haugaland) kom på andre på -3 og Jan Olav Stavland (Stord) kom på tredje, også på -3 men med høgere handicap enn Bjørn. Av de lokale var det Svein Ilstad (+1) og Odd Ness Tveit (-3) som kom nærmest pallen med hver sin respektable fjerde plass i klasse B og C. Takk til alle som tok turen til Sauda i år og vel møtt igjen!

I klasse C vant Nils Andreas Myhre (framme til høyre) foran Bjørn Wannberg (bak til høyre) og Jan Olav Stavland (framme til venstre).

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.