Erik Husebø og Elin Bakke
Klubbmestere 2022 Erik Husebø og Elin Bakke.

Klubbmesterskap 2022

Gratulerer Elin Bakke og Erik Husebø som årets klubbmestere!

Fem damer og 27 herrer kjempet om klubbmester-titlene 20.–21. august. Det var jevt i begge klasser etter lørdagen, men mot ferdigspilt søndag låg det an til klar seier i begge klasser. Jevnere blei det i kampen om andre og tredje plassene.

I dameklassen gikk tredje plass til Hilde Hodne med totalt 203 slag, og andre plass til Helene Ness som hadde 202 slag. I herreklassen klatrer Odd Erik Egge til tredje plass etter en god siste runde og totalt 147 slag, ett slag bak Svein Ilstad på andre plass med 146 slag. Vinner-resultatet i dameklassen blei 196 slag og 141 i herreklassen.

Bak: Hilde Hodne, Helene Ness, Svein Ilstad, Odd Erik Egge. Foran: Erik Husebø og Elin Bakke.

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.

...
Til toppen