19.7.2021
Bilde av golfspillere på utslagssted

NM-helga oppsummert

Årets NM-lag med Erik Husebø, Svein Ilstad, Trond Carsten (TC) Øye og Terje Hodne fikk en nydelig solrik innspillsdag fredag på Bærheim golfbane i Sandnes. Med scorer fra lavt til midt 80-tallet på en lang bane med raske undulerende greener såg vi frem til de neste tre rundene.

Lørdag var det først en Foursome runde (spiller én ball annenhver gang) før en Four-ball runde (spiller egen ball og bruker beste lagscore). I Foursome spilte Erik/Terje og Svein/TC på lag. Vi hadde ok runder på midt og høyt 80-tallet i dette litt krevende formatet. I siste runde lørdag spilte Terje/Svein og Erik/TC på lag. En god runde på midt 70-tallet og en på lavt 80-tallet blei levert, og vi var passe fornøyd med første dag selv om resultatene bare holdt til delt bunnplassering på lista og noen slag oppover. Vi hadde forøvrig gleden av å spille med hjemmelaget begge runder lørdag, som til slutt vant sammenlagt. Gratulerer Sandnes Golfklubb!

Søndag var det individuelle scorer som gjaldt. Selv om motivasjonen var til stede på en noe kjøligere og vindfull morgen, uteble dessverre de store prestasjonene. Med scorer høyt på 80 og lavt på 90-tallet blei det ingen klatring på lista, men dårlige resultater siste dag til tross hadde vi uansett en fin NM-helg.

Det var 18 lag med i 2. divisjon i år fra sør-vestlandet med Kristiansand i sør til Bergen i vest.

Ellers takk til Bærheim Golfpark for strøkne baneforhold!

Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Alle saker
Til toppen