10.12.2021

EN LITEN FØRJULSHILSEN

TV HAUGALAND var på besøk i sommer og vi hadde en fantastisk flott omvisning av golfbanen, men er nok litt skuffet over hvor lite de sendte herfra. Mulig vi hadde fått litt mer sendetid hvis vi hadde klart å vise frem det gode miljøet i klubben. Det var jo nesten ingen som stilte opp for intervju, og det er lenge siden det var så få spillere på banen som denne flotte sommer ettermiddagen. Så litt skyld får vi ta på oss sjøl…  

SIKKERHETSNETT HULL 1: 

Mye styr rundt utslag på hull 1 har det beklageligvis vært i denne sesongen. Vi har prøvd å løse det som var lovet ferdig før sesongstart i vår, men pga av korona situasjonen og forsinkelser fra AS Forskaling er det enda ikke ferdigstilt. 

Det er kommet like stolper til høyre side av utslag. Plassering/graving måtte utsettes igjen da det ble påstått at det var for vått i bakken til å få satt ned stolpene, men vi har mottatt like nett til begge sider så de er klare til å henges opp med engang det er satt ned stolper. Hele prosjektet er blitt kostbart for klubben, men fikk ordre fra bane selskapet om å sikre mot Arnfred/Boyesen også etter at det var kommet baller i hagen opp til flere ganger.

STARTTIDSBESTILLING I GOLFBOX/MARSHALL PÅ BANEN: 

Det ble på sensommeren oppfordret til å registrere seg i Golfbox før spill på banen. Dette har ikke gitt de resultatene vi håpet på. Det vil bli satt opp informasjonskvelder om hvordan det skal registreres i Golfbox og en gjennomgang av golf regler samt oppførsel på greener og fairwayer før sesongstart. Vi håper også at det blir mulig å ha marshallordning på banen som ser litt etter om ettermiddagene. Styret har fått en del innspill på at det er flere som benytter banen uten å være medlemmer, og det er jo ikke rettferdig for de som betaler og ordner opp etter seg.

KLIPPING AV FARIWAYER OG GREENER: 

Dugnadsgjengen har også dette året gjort en kjempeinnsats. Full kontroll på maskiner og klipperutiner. Helt FANTASTISK!!

Banen og greenene ble i veldig god stand i løpet av sesongen.

Vi er i full gang med planer for dette til neste år. I skrivende stund har snøen lagt seg på greenene og beskytter mot frostskader så det ser bra ut for neste sesong. 

DRIVING RANGE: 

Driving rangen er godt besøkt og Ståle har også i år gjort en KJEMPEINNSATS! Tusen takk! Heldigvis ble det vellykket med «gjerde» på lensa.

Tall på dette kommer i årsoppgjøret. 

REKRUTTERING: 

Ved årsoppgjøret for 2020 var det registrert ca 130 medlemmer. I år er det 151 medlemmer, god økning. TUSEN TAKK til Erik som har fått så mange gjennom kurs og oppfølging, MEN vi trenger flere eller ihvertfall en person til som kan være med å følge opp dette området. Hvis noen har lyst eller føler kallet er det mulig å ta nettbaserte kurs om opplæring/rekruttering, men det går an å hjelpe til om en ikke har tatt kurs også. 

MELD I FRA til styret hvis du har lyst å bli med!!!

Golfjentene: Vi har meldt oss på med deltagelse på Golfjentene som arrangeres gjennom NGF. Dette er et langsiktig tiltak for å få flere jenter til å spille golf. 

Vi hadde en kjempefin dag med jenter fra Risvoll Skule. Det var en god opplevelse for de og for oss så vi satser på å få til flere ganger i neste sesong. Bente Dolmen Wigelius er hovedansvarlig for Golfjentene og fikk inn midler til dette prosjektet med en god søknad til Sparebank Stiftelsen. Bra jobba! 

TURNERINGSINFO: 

Nytt i år: ungdomsturnering annenhver tirsdag, for aldersgruppe 0 – 20 år. Dette var det dårlig oppslutning på, men vi gir oss ikke og ser etter muligheter for å få det i gang neste sesong.

Ellers har det blitt avholdt mange kjekke turneringer, det kommer videre informasjon om dette i årsmøte. 

Til slutt takker vi igjen for all dugnadsinnsats som er gjort i løpet av sesongen!  TUSEN TAKK! 

Ønsker dere alle ei god førjulstid og ei god helg! 

Med vennlig hilsen: 

Styret: Bente, Arild, Egil, Hilde, Helene, Sigrid 


I  år håper vi på et normalt årsmøte i mars og at vi kan treffes i et eller annet lokale. Vi har mange ideer, prosjekter det skal tas stilling til for de neste årene, og vi vil gjerne ha med så mange som mulig, så følg med på datoer i mars (forhåpentligvis) !!

Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Pil ikon
Alle saker
Til toppen