Klubbmesterskap 2018
Årets klubbmestere Erik Husebø og Bente Kristin Rafdal.

Gratulerer til Bente Kristin Rafdal og Erik Husebø som årets klubbmestere!

Turneringen som går over to dager i slutten av august spilles i Slagspill format med sammenlagt antall slag.

I dameklassen var det god margin mellom plassene i år og på topp endte Sigrid Isberg Klyve på andre plass med +53 slag totalt, bak Bente som hadde +42. Bente ledet også etter første dag.

Noe tettere blei det i herreklassen hvor det måtte matematisk avgjørelse til for å skille andre og tredje plass der begge endte med +28 slag. Svein Ilstad som lenge ledet årets turnering etter en god første dag, fikk ettpar dårlige hull i siste runde og endte til slutt på tredje plass, slått av Tore Åbø Eeg som spilte dagens 18 hull på færre slag enn Svein. Tore låg forøvrig også på andre plass etter første dag. Vinner i herreklassen, Erik Husebø, endte med +25 slag etter en god siste runde, og gikk med det fra delt tredje plass i går til seier i dag.

Årets beste junior blei Magnus Dolmen som ellers endte på fjerde plass i hovedklassen med +35, mens i den litt mer uhøytidelige ‘Klubbmester i Stableford’ klassen blei David Opedal suveren med solide 81 poeng sammenlagt.

Fra venstre står Svein, Tore, Magnus, Erik, Sigrid, Bente og David.

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.