Førjulsturneringer, 11. og 18. desember
16 av 18 spillere etter endt turnering

11. desember

Årets juleturnering ble spilt i strålende forhold med tanke på årstiden. Totalt 15 var påmeldt, men på grunn av sykdom og julebord sesong var det kun 12 som møtte opp. Det ble spilt 5 hull med to baller hver på første utslag. Det var 3 par 3 hull, 1 par 2 hull og 1 par 1 hull. Vinner ble Stig Amdal. Andre plass gikk til Endre Storli og Waldemar Olsen tok tredje. Line Amdal ble kåret til den flotteste nissen.

Stig og Line Amdal
Dagens 12 spillere

18. desember

Godt oppmøte med hele 18 spillere på årets siste juleturnering i Sauda Golfklubb 18. desember.

Det ble spilt en innledende runde for alle på 5 hull hvor de 6 beste gikk til et 3-hulls sluttspill. Vinner ble Terje Hodne med David Opedal på andre plass og Helene Ness på tredje. Videre ble det trukket en golf klokke i premie på en vilkårlig poengsum, men siden det var lik score måtte en closest to pin konkurranse til for å få en vinner. Stig Amdal var nærmere enn Nils Petter Hauge og stakk av med klokka. Sponsor gaven fra Perlå v/ Inger Tårland Olsen gikk tilfeldigvis til ektemann og arrangør av turneringen, så derfor blir denne delt ut ved en senere anledning.

Takk for godt oppmøte gjennom hele turneringsesongen! God Jul!

En av gruppene på hull 6
Helene Ness slår ut på hull 4
Terje Hodne slår ut på hull 4

andre Turneringer i 2024

Bilde av fire golfere med premier.
Åpningsturnering 2024

Årets første turnering blei spilt 14. april i ganske greit vær, tross dårlige meldinger og vått vær i dagene før. Det blei spilt Greensome parturnering med 37,7% lag-handicap, med Stableford format. Premier til topp to plasser som blei Eva K Lien/Egil Bakke på andre med 35 poeng, og Even Lønseth/Leander Øvrebø på første med 38 poeng. Gratulerer til Even og Leander! 12 spillere deltok, så mulig flere som ikke hadde fått med seg årets første turnering allerede åpningshelga. Uansett kjekt å være i gang en halv måned før fjorårets start, og turneringssesongen fortsetter nå med faste onsdagsturneringer fremover. Neste hovedturnering er en «Flaggturnering» 1. mai.